Kód pojišťovny

Upozorňujeme klienty na nekalé praktiky některých dealerů

10.03.2013

Vážení klienti,

aktuálně registrujeme množící se případy dealerů konkurenčních zdravotních pojišťoven, kteří při svém jednání používají nekalé praktiky, zcela odporující etickému kodexu Svazu zdravotních pojišťoven ČR.

Obracejí se na nás naši pojištěnci, kteří upozorňují na agresivní dealery některých zdravotních pojišťoven. Tito dealeři neváhají lhát o špatné finanční situaci konkurenčních pojišťoven, o tom, že vaše pojišťovna krachuje, případně neposkytuje svým pojištěncům žádné výhody a nejlepším řešením je registrace k jejich pojišťovně.

Nepodléhejte těmto nátlakům a dobře si rozmyslete, zda přihlášku chcete podepsat. V případě potřeby se můžete obrátit na naše Infocentrum na čísle 810 800 000, nebo si můžete najít informace na našich webových stránkách.

Pokud podepíšete přihlášku k jiné pojišťovně, je tento krok většinou nevratný a nejbližší datum, ke kterému budete moci provést změnu, je 1.1.2015.

Ověřte si nabídku České průmyslové zdravotní pojišťovny, seznamte se se všemi výhodami pro pojištěnce, abyste nebyli zaskočeni nátlakem některých dealerů.

Vaše Česká průmyslová zdravotní pojišťovna

Povolení cookies

V ČPZP používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.