Kód pojišťovny

ČPZP míří na Stodolní ulici. Nabídne tam klientům připojení na wifi síť

29.08.2013

Hojně navštěvovaná pobočka České průmyslové zdravotní pojišťovny (ČPZP) v Moravské Ostravě změní od pondělí 2. září 2013 svou adresu. Z dosavadních prostor v budově Železniční polikliniky na Tyršově ulici se totiž stěhuje do známé ulice Stodolní. V nových prostorách hodlá třetí největší pojišťovna v ČR nabídnout svým klientům bezplatné bezdrátové připojení na internet (wifi).

„Nová adresa je Stodolní ulice 2/316, kde byla dříve pobočka Raiffeisenbank. Věříme, že klienti ocení ještě lepší dostupnost pobočky. Vchod bude z Nádražní ulice, jen pár kroků od tramvajové zastávky. Provozní doba se přestěhováním pobočky nezmění,“ uvedl vedoucí odboru řízení pobočkové sítě Ing. Jan Panáček. Klienti si tak na nové pobočce budou moci své záležitosti kromě pátku a víkendu vyřizovat vždy od 8:00 do 12:00, v pondělí a středu navíc od 13:00 do 17:00 a v úterý a čtvrtek od 13:00 do 15:30 hodin. Starat se o ně budou i nadále zaměstnankyně ČPZP Šárka Smolíková a Tamara Koláčová.

V nových prostorách čeká na klienty několik novinek. „Chtěli bychom zřídit wifi síť s přístupem na internet pro klienty. Uvažujeme o dosahu zhruba sto metrů, aby se mohli připojit i lidé čekající na tramvaj,“ prozradil Ing. Jan Panáček.

ČPZP má v Ostravě celkem šest poboček. Jsou umístěny tak, aby byla ČPZP dostupná klientům v hustě obydlených částech severomoravské metropole. Regionální pobočka se nachází v Ostravě-Vítkovicích, kde je i centrála pojišťovny, další pobočky jsou v částech Ostrava-Kunčice, Ostrava-Hrabůvka a Ostrava-Poruba a již zmíněné Moravské Ostravě. Klienti, a to i mimoostravští, si oblíbili pobočku v nákupním centru Shopping Park Ostrava, která je otevřena sedm dní v týdnu a umožňuje tak osobní kontakt s ČPZP i o víkendech.

Povolení cookies

V ČPZP používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.