Kód pojišťovny

Upozorňujeme klienty na nekalé praktiky konkurence

14.06.2015

Vážení klienti,

zaznamenali jsme několik případů telefonického oslovení našich klientů s nabídkou zajímavých bonusů. Naše pojištěnce po telefonu kontaktuje člověk, který si chce sjednat osobní schůzku doma u pojištěnce ČPZP údajně za účelem představení nabídky zajímavých bonusů a výhod naší zdravotní pojišťovny.

Upozorňujeme vás, že ČPZP žádné své obchodní zástupce na návštěvu do vašich domovů neposílá. Zmíněné telefonáty jsou aktivitou konkurenční zdravotní pojišťovny, která se tímto nekalým způsobem snaží získat nové pojištěnce. Pokud i vás někdo telefonicky požádá o schůzku kvůli představení nabídky ČPZP, doporučujeme rozhodně neposkytovat žádné své osobní údaje a zavěsit. V opačném případě se vystavujete riziku, že vaše osobní údaje mohou být zneužity k vaší nechtěné přeregistraci do jiné zdravotní pojišťovny.

V případě, že budete mít jakékoli dotazy, nejasnosti či pochybnosti, zavolejte prosím na telefonickou linku našeho informačního centra 810 800 000, napište nám na náš chat nebo se informujte na nejbližší pobočce ČPZP.

Vaše Česká průmyslová zdravotní pojišťovna

Povolení cookies

V ČPZP používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.