Mražený hrášek nasypeme do mísy a necháme jej asi 3 hodiny při pokojové teplotě pomalu rozmrazit. Jakmile je hrášek rozmražený, přidáme k němu půl vaničky polotučného tvarohu, lžičku sušeného česneku, půl lžičky soli, zhruba jednu kávovou lžičku nasekané pažitky, hrst čerstvé petrželky a trošku pepře. Do směsi přidáme ještě kávovou lžičku kvalitního oleje (olivový, za studena lisovaný slunečnicový, lněný…) a vše společně dobře promixujeme. Výslednou pomazánku ještě případně dle chuti osolíme. Hráškovou pomazánku namažeme na celozrnnou bagetku a ozdobíme nakrájenými barevnými cherry rajčátky. Dobrou chuť.
RECEPT JE VHODNÝ PRO:
Diabetiky Celiaky
Vegetariány
Redukční dietu Sportovce
Otevření PDF souboru
Klikli jste na odkaz na PDF soubor. Upozorňujeme, že některé internetové prohlížeče umožňují otevření
PDF souborů přímo v prohlížeči. V tomto případě však nemusí být PDF soubor zobrazen správně a nemusí
správně pracovat některé funkce PDF souboru. V takovém případě doporučujeme soubor uložit na disk
počítače (klikněte na odkaz pravým tlačítkem myši a zvolte 'uložit odkaz jako...') a otevřít ve
standardním prohlížeči PDF souborů - Adobe Acrobat Reader.
Povolení cookies
V ČPZP používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.
V ČPZP používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.
Vyberte vámi preferované povolení cookie, přičemž základní jsou nezbytné pro fungování, jiné můžeme používat jen s vaším souhlasem.
Vaše osobní údaje budou zpracovány a informace z vašeho zařízení (soubory cookie, jidinečné identifikátory a další údaje zařízená) mohou být uchovávány.
Vaše preference můžete kdykoliv změnit v dolní části naší webové stránky s názvem Cookies. Pro více informací o používání cookies prosím naštivte Zásady ochrany osobních údajů.