Kód pojišťovny

Lázeňské návrhy

Vážená klientko, vážený kliente,

v souvislosti s  opatřením vlády ČR  ze dne 18. 3.  2020 nepřijímají lázeňská zařízení nové klienty.  ČPZP chápe vaši nejistotu, kdy máte již vystavený  návrh na lázeňskou léčebně rehabilitační péči, kterou nyní nemůžete nastoupit.

Dovolili jsme si pro Vás připravit několik organizačních informací, které se ale mohou v čase měnit a proto doporučujeme sledovat aktuálně naše webové stránky.

 

  1. Schválené návrhy na léčebně rehabilitační péči, péči v odborných léčebnách a ozdravovnách bude možné čerpat až po ukončení aktuálních krizových opatření vlády, kterými byl zastaven příjem nových pacientů.
  2. ČPZP vyšla vstříc všem svým klientům s již schválenými návrhy a automaticky prodloužila jejich platnost o 30 kalendářních dnů.
  3. Další postup:
  •          Komplexní lázeňská léčebně rehabilitační péče, péče v odborné léčebně, ozdravovně

Po ukončení krizových opatření budete lázněmi předvoláni k nástupu lázeňské léčby. V případě, že z důvodu krizových opatření nebo kapacitních možností lázeňského zařízení, nebudete předvoláni k nástupu léčby v průběhu prodloužené platnosti vašeho návrhu, bude nutné se podle platných právních předpisů obrátit na doporučujícího i registrujícího lékaře s žádostí o vystavení návrhu nového.

  •          Příspěvková lázeňské léčebně rehabilitační péče

Po ukončení krizových opatření si s lázeňským zařízením dohodnete termín vašeho nástupu. V případě, že z důvodu krizových opatření nebo kapacitních možností lázeňského zařízení nebude možno lázeňskou léčebně rehabilitační péči nastoupit v průběhu prodloužené platnosti návrhu, bude nutné se podle platných právních předpisů obrátit na doporučujícího i registrujícího lékaře s žádostí o vystavení návrhu nového.

  •          Dočerpání léčby, která byla započata před přijetím krizových opatření vlády, ale nebyla dokončena

Péči bude možné dočerpat po ukončení krizových opatření vlády v případě, že doléčení bude započato do 30 kalendářních dní od data přerušení léčení.

 

Přejeme Vám hodně zdraví a sil v této těžké době.

Vaše ČPZP

Povolení cookies

V ČPZP používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.