Kód pojišťovny

Erotické jiskření

Ilustrační obrázek
Doby kdy se o sexu vůbec nehovořilo jsou ty tam. Dnes naštěstí neexistují žádná tabu a zda si to chceme přiznat nebo ne, sex hraje v partnerském životě velmi důležitou roli. Erotika je zkrátka součástí našeho života a bylo by nesprávné od ní odvracet oči. Partnerská láska nám dodává pocit blízkosti a naplňuje nás vědomím, že někomu na nás záleží a jsme milováni.

Kouzlo lásky

Naše představy a sny však zůstávají mnohdy ukryty hluboko v nás a to je velká škoda. Pokud si s partnerem svěříme navzájem své tužby, můžeme zpestřit a zkvalitnit svůj sexuální život. Stále se hovoří o příjemné erotické atmosféře a milostné předehře, ale jak docílit toho, aby náš partner byl spokojený?

Dobré jídlo a kvalitní víno

O jídle a sexu toho bylo již napsáno mnoho. Pokud máme na mysli dobré jídlo a toužíme po úžasném milování, měli bychom zapojit svou kulinářskou fantazii. Na smažený řízek však rozhodně zapomeňte, stejně jako na přemíru alkoholu! S přeplněným žaludkem se vášnivé noci rozhodně nedočkáte. Dopřejte si raději jídlo, které obsahuje přírodní afrodiziaka. Může to být např. chřest, hlíva ústřičná nebo červené víno. Je úplně jedno zda zvolíte domácí prostředí nebo restauraci. Co bychom však neměli rozhodně podcenit je elegance prostřeného stolu a úprava pokrmu. Beztvará hrouda jistě na nikoho žádný dojem neudělá, ale krásně upravený talíř, může mít doslova kouzelnou moc. Ne nadarmo se říká, že láska prochází žaludkem.

Erotické prádlo

Co se týče erotického prádla, má určitě každý z nás zcela odlišné představy. Někteří muži dávají přednost bílé barvě prádla, jiní touží po vyzývavé červené. Ať už vsadíte na jakoukoli barvu, vyberte dobrý střih prádla v souladu s vaší postavou, tak abyste se cítili přirozeně.

Erotické filmy

V každé videopůjčovně nalezneme filmy s erotickou tématikou. Mnohé muže přitahuje, když sledují společně se svou partnerkou erotický film. Ženy však přiznávají, že příliš otevřený scény na ně působí spíše odpudivě. Na ženy působí eroticky vůně, doteky a slova. Hlavně správně zvolená vůně dokáže přímo divy. Také erotické fotografie nebo knihy dokážou příjemně naladit naše smysly.

Virtuální vyznání

Novým komunikačním fenoménem je posílání SMS zpráv, které zcela nahradily milostnou korespondenci. Jsou rychlé a své návrhy i odpovědi můžeme shrnout do jedné věty, zatímco v dávných dobách se milenci trápili čekáním na dopis i několik týdnů. Současné výzkumy poukazují na to, že láska po síti textových zpráv přímo "kvete". Správná formulace slov s příslibem krásně prožitého večera nás také dokáže naladit na tu správnou vlnu.

Svou lásku si hýčkejte

Nic nefunguje jenom tak a to se týká i partnerských vztahů. Svou lásku si musíme pěstovat a ochraňovat. Zejména muži pro samou práci zapomenou na některá výročí, polibky a obětí a pak se velmi diví, že "něco" nefunguje. Je důležité zorganizovat si jak práci, tak i odpočinek a dopřát si regeneraci. Jen tak je možno se ubránit stresu a kolizím v partnerských vztazích. Zde je ještě několik tipů, jak zvládnout časovou tíseň:
  • Rozčleňte své pracovní aktivity podle důležitosti a neodkladné záležitosti řešte ihned.
  • Neztrácejte drahocenný čas aktivitami, které vám ubírají energii.
  • Svůj den si důkladně naplánujte a určete si svůj rozsah povinností.
  • Nezapomeňte na "dobití baterek"( snažte se pravidelně pečovat o své tělo a ve svém volnu dělejte aktivity, které jsou vám příjemné).
  • Ve svém plánu nezapomeňte na dovolenou.

Spánek a milostný život

Je prokázáno, že člověk prospí asi 1/3 svého života. Každý z nás má sice jinou potřebu spánku, ale v průměru spíme osm a půl hodiny denně. Pokud máme dlouhodobější spánkový deficit, snižuje se naše pozornost a kvalita duševní práce se znehodnocuje. Také se může projevit porucha paměti nebo oslabení imunitního systému, které se projevuje častějšími infekcemi a virózami. Pokud se cítíte večer jako spací pytel, volte k milování raději jinou denní dobu. Potřeba energie Naše fyzická i psychická výkonnost se odvíjí od našeho množství energie. K tomu abychom se cítili po všech stránkách v optimální formě, potřebujeme určitou dávku odpočinku a určitě nám také prospěje pobyt na čerstvém vzduchu. Měli bychom využít alespoň krátkých procházek, které nás osvěží a dodají nám vnitřní klid.

Povolení cookies

V ČPZP používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.